Hlavní obsah

Nicole Kidmanová chtěla ukrást panenku

Novinky, Korzo/P
LOS ANGELES

Australská herečka Nicole Kidmanová se potýká s chmurnými vzpomínkami na dětství. Jako malé dítě v hračkářství ukradla panenku, po které nesmírně toužila. Zážitek z obchodu jí prý poznamenal na celý život.

Foto: Stanislava Dvořáková

Lektorem semináře byl Mgr.Martin Halíř, psycholog a zástupce ředitele sdružení Péče o duševní zdraví a peer pracovník Bc. et Mgr.Michal Balabán.

Článek

Matka slavné herečky kdysi odmítala panenku Barbie zakoupit. Nicole si proto usmyslela, že si ji obstará sama. V hračkářství sáhla v nestřeženém okamžiku do regálu a obsloužila se.   

Musela se omluvit

Nicolina maminka a zarytá celoživotní feministka však dceru přistihla a donutila ji, aby vysněnou hračku vrátila na příslušné místo. Kromě toho dítě přinutila, aby se z svůj čin omluvilo majiteli obchodu. Právě tento okamžik byl pro herečku potupný a Nicole na něj vzpomíná s nechutí.

"Tato zkušenost ve mně dodnes vyvolává hrůzu a odpor," svěřila se šestatřicetiletá krasavice a dodala, že fámám, které provázejí její hereckou kariéru, se spíše usmívá.

Fámy ji nerozhodí

Nedávno se vyrojily zvěsti o tom, že trpí rakovinou. Roznesly se poté, co se do rukou jednoho z novinářů dostala část její lékařské dokumentace, v níž stálo, že se má Kidmanová podrobit příslušnému vyšetření.

Vysvětlení přitom bylo zcela prosté. Herečka šla na rutinní kontrolu, která prokázala, že je naprosto v pořádku. Nicméně jí poskytla příležitost, aby upozornila všechny ženy na nutnost pravidelné preventivní péče.

Reklama

Související témata:

Související články

Nicole Kidmanová chce letět do vesmíru

Na cestu ke skutečným hvězdám se chystá hollywoodská filmová hvězda Nicole Kidmanová. Už dlouho sní o cestě do vesmíru a podle vlastních slov je nyní...

Nicole Kidmanová miluje hřbitovy

Australská herečka Nicole Kidmanová má poněkud morbidní zálibu. 36letá filmová hvězda se ráda toulá po hřbitovech a dokonce si už prý vyhlédla místo svého...

Nicole Kidmanová podrazila Chanel

Australská herečka Nicole Kidmanová loni propůjčila za sedm a půl miliónu dolarů svou tvář světové módní značce Chanel. Na veřejnosti teď smí propagovat...

Výběr článků

Načítám