Hlavní obsah

Nicole Kidmanová chce letět do vesmíru

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Na cestu ke skutečným hvězdám se chystá hollywoodská filmová hvězda Nicole Kidmanová. Už dlouho sní o cestě do vesmíru a podle vlastních slov je nyní připravena všechny předběhnout a stát se první celebritou, která se podívá do vesmíru nejen jako divák v kině, ale jako astronautka.

Foto: Vratislav Konečný

Jedno z údajných míst zla - Husova kazatelna u Sedlčan.

Článek

Oscarová herečka věří, že se jí "hvězdný výlet" podaří uskutečnit, na rozdíl od Johna Travolty nebo Lance Basse.

Splnit svůj dětský sen

Travolta a Bass svůj záměr vyletět do vesmíru zveřejnili již před mnoha měsíci. Ani jeden z nich ale své snahy nedotáhl do konce a zůstalo jen u plánů. Nicole je však pro svůj sen připravena udělat všechno.

Již jako malé dítě totiž měla ambice stát se astronautkou. Nejdříve ale chtěla něco dokázat a své místo mezi vesmírnými cestovateli si zasloužit.

"Nevím, jestli si chci tu cestu zaplatit. Raději bych letěla jako řádná astronautka. Být mezi lidmi, kteří zaplatí za cestu přemrštěnou částku a pak se jen svezou nahoru a dolů, mi nepřipadne vůbec romantické," prozradila hvězda filmů Ti druzí nebo Hodiny.

Herectví je výnosnější

"Snažila jsem se něco dokázat od chvíle, kdy jsem ještě v Austrálii lehávala na zádech a pozorovala hvězdnou oblohu. Už tehdy jsem chtěla letět do vesmíru. Přiznávám, že jsem se opravdu rozhodovala, jestli se dát na dráhu astronautky nebo herečky. Nakonec zvítězilo herectví. Tak jsem ale na druhou stranu vydělala tolik peněz, že si můžu let koupit jako vesmírný turista," zauvažovala Kidmanová.

Reklama

Související témata:

Související články

Tom Cruise: Nicole chodí s Kravitzem

Zvěsti o vztahu herečky Nicole Kidmanové s rockovou hvězdou Lenny Kravitzem, který dosud ani jeden z nich oficiálně nepotvrdil, nečekaně rozetnul Nicolin...

Kravitz využíval Kidmanovou

Rocker Lenny Kravitz a herečka Nicole Kidmanová pravděpodobně nevstoupí do manželského svazku. Nikdy spolu totiž nechodili. Vyzradil to Kravitz, když se před...

Kidmanová stráví Vánoce s Cruisem

Herečka Nicole Kidmanová hodlá strávit letošní Vánoce v kruhu své bývalé rodiny. Svátky oslaví se svými dvěma dětmi a bývalým manželem Tomem Cruisem, s nímž...

Výběr článků

Načítám