Hlavní obsah

Nicholson: Už nechci chodit s holčičkami

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Hollywoodský proutník si zřejmě začala uvědomovat přibývající léta. Překvapivě se domnívá, že v jeho věku už není vhodné se ukazovat s mladičkými dámami. Přesto přiznává, že je těžké vzdát se pověsti sukničkáře a přestat obdivovat mladé maso.

Foto: Milan Haluška

Ministr vnitra Milan Chovanec po návštěvě ubytovny Předvoj

Článek

Nicholson připouští, že mu trvalo hodně dlouhou dobu a stálo spoustu úsilí, než si uvědomil, že v jeho chování není něco v pořádku.

"Myslím si, že pro mě začíná být velice nepříjemné, když mě všichni vidí, jak podlézám malým holčičkám. Nevzpomínám si, jak dlouho to dělám, ale poslední dobou jsem se přitom párkrát přistihnul," řekl s úsměvem proutník.

Mládí jen tak neopustí

Oscarový herec připouští, že se lepých děv vzdává jen naoko. Pokud se totiž nějaká mladičká krasavice namane, rád ji přijme do svého lože. V pořádku to však bude jen tehdy, nepřistihnou-li je při intimnostech fotografové.

"Na veřejnosti už si budu sice dávat pozor, ale když se mi všechny ty ženské podaří vypustit z domu zadními dveřmi, aniž by je někdo poznal, to je jiný příběh," upřesnil Jack.

Reklama

Související články

Jack Nicholson odhaluje ponuré dětství

Na stříbrném plátně si americký herec Jack Nicholson (66) užil rolí záporných či rebelantských dosyta. To vše chce nyní překonat nemilosrdnou filmovou sondou...

Jack Nicholson: Věrnost není přirozená

Oscarové filmové hvězdě Jacku Nicholsonovi nic neříkají pojmy jako stálost či věrnost. Přesvědčily se o tom již mnohé zástupy žen, které mu prošly náručím....

Výběr článků

Načítám