Hlavní obsah

Nic netušící kolemjdoucí upozornil zloděje, že mu vypadla část lupu

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Divino

Aniž by to tušil, pomohl zlodějovi. Řeč je o muži, který se v půlce března náhodně přimotal k loupežnému přepadení v brazilském Divinu. Od přepážky loterijní společnosti právě ve spěchu odbíhal zloděj s ukradenými penězi, část obnosu mu však spadla na zem. Nic netušící kolemjdoucí ho na to laskavě upozornil a lupič si tak kořist odnesl celou, informoval server joe.ie.

BEZ KOMENTÁŘE: Náhodný kolemjdoucí nechtěně pomohl zlodějovi

 
Článek

Celý incident, který se odehrál 16. března, zachytila bezpečnostní kamera. K přepážce v provincii Minas Gerais nejdřív přistoupil muž v motorkářské helmě na hlavě, zamířil na obsluhu zbraň a požadoval vydání peněz. V tu chvíli na ulici nikdo nebyl.

Poté, co mu byla hotovost vydána, se dal lupič na útěk. Při tom mu ale vypadla na zem částka v hodnotě zhruba pět set korun. V tu chvíli se na místě objevil svědek, který vůbec netušil, o co jde. Jen si všiml vypadlých peněz. A tak na to pachatele v dobré víře upozornil.

Přesto, že si zloděj odnesl celkem přes 120 tisíc korun, neváhal a pro ztracenou bankovku se vrátil. Pak z místa činu odjel spolu s komplicem, který na něj čekal za rohem na motorce. Policie zatím nikoho z nich nedopadla.

Reklama

Výběr článků

Načítám