Hlavní obsah

Neznámý pár si odnášel potomka, před porodnicí ho čekal chumel světových médií

Velké překvapení čekalo v pondělí před porodnicí Lindo Wing v londýnské nemocnici St. Mary's v Paddingtonu na pár, který si domů odnášel své čerstvě narozené dítě. Před budovou se totiž nacházel zástup světových médií, který čekal na vévodkyni Kate, prince Williama a jejich třetí dítě.

Foto: Kirsty Wigglesworth, ČTK/AP

Pár musel být nebývalou pozorností překvapen.

Článek

Když v pondělí ráno Kensingtonský palác informoval o převozu vévodkyně Kate do porodnice, začaly se před nemocnicí shlukovat houfy novinářů, které v souvislosti s porodem dychtily po nejnovějších informacích.

Ve chvíli, kdy se dveře od vstupu do porodnice otevřely, všichni přítomní ihned zbystřili. Z budovy ovšem nevycházeli členové královské rodiny se svým novopečeným potomkem, nýbrž pouze náhodný pár, který si rovněž odnášel domů své čerstvě narozené dítě.

Foto: Kirsty Wigglesworth, ČTK/AP

Nemocnici St. Mary's v Paddingtonu v Londýně obstoupili novináři.

Dvojice byla z nebývalé pozornosti značně zaskočená, neboť nic takového nečekala. Fotografům však nakonec krátce zapózovala, načež naskočila do taxíku a své chvilce slávy dala navždy sbohem.

Vévodkyně Kate přivedla na svět chlapečka v 11:01. Ona i dítě jsou dle vyjádření Buckinghamského paláce v pořádku. Čerstvě narozený princ a v řadě sedmý následník britského trůnu váží 3,8 kilogramu, jeho jméno královská rodina zatím nesdělila. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám