Hlavní obsah

Nevydařená žádost o ruku v živém vysílání, přítelkyně utekla

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Žádost o ruku často bývá sázkou do loterie, zvláště v přítomnosti mnoha lidí. Přesvědčil se o tom i mladý fanoušek basketbalu z Los Angeles. Při akademických hrách koncem prosince učinil před zraky mnoha fanoušků velké gesto, reakce partnerky ho ale zklamala.

Dívka před zraky celého stadionu odmítla žádost o ruku

 
Článek

V přestávce mezi poločasy zápasu Kalifornské univerzity (UCLA) a Richmondu, který se hrál 23. prosince, byl pro diváky připraven program pro zpestření. Kamery mířily na tribuny a vybíraly si páry, které se tak ocitly v grafice srdce na velkoplošné obrazovce. Většina z těchto lidí se po výzvě moderátorky políbila.

Pak se ale v srdci objevil mladý pár. Žena se na svého přítele nadšeně vrhla, on se jí ale vysmýkl, vstal a vyndal z kapsy krabičku. V tu chvíli se u něj objevila moderátorka s mikrofonem.

„Od první chvíle, kdy jsem tě potkal, jsem věděl, že tohle udělám. Usoudil jsem, že teď je ta vhodná chvíle,“ zazněl hlas žádajícího muže.

Po překvapení následovalo rozčarování

Přítelkyně však neskrývala překvapení a zřejmě chtěla v tu chvíli před kamerami, mikrofonem i diváky zmizet. Zeptala se jen: „To má být vtip?“

„Ne, myslím to vážně,“ odpověděl její přítel.

Po chvilce váhání se žena zvedla, popadla kabelku a bez prstýnku utekla pryč. Moderátorka na její útěk od nabídky pohotově zareagovala slovy, že každého z nás občas přepadne nějaká ta tréma. Zklamání žádajícího muže však nešlo přehlédnout.

Nešlo o divadýlko

Mnoho lidí v komentářích u videa debatovalo nad tím, zda nejde náhodou o sehranou scénku. Mluvčí UCLA ale pro deník The Los Angeles Times uvedl, že o žádné plánované představení nešlo. Stadión byl navíc v tu chvíli poloprázdný, takže by jakákoli hraná fraška postrádala smysl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám