Hlavní obsah

Šel zkontrolovat byt po nájemníkovi, překvapil ho krokodýl

Novinky, pal

Když šel 70letý Niam Ruampol v minulých dnech zkontrolovat stav svého bytu po nájemníkovi, zjistil, že mu tam zůstal domácí mazlíček. A to ne jen tak ledajaký, nájemník tam zanechal živého krokodýla.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Při kontrole bytu po nájemníkovi našel majitel krokodýlaVideo: AP

 
Článek

Niam Ruampol, majitel bytu v Samut Songkhram, pobřežní provincii v ústí řeky Mae Klong, jihozápadně od Bangkoku, zažil nemilé překvapení, když nalezl v bytě po nájemníkovi krokodýla. Ten se skrýval uvnitř metr vysokého betonového bazénku zakrytého igelitem.

Krmení aligátorů. Předvedli smrtící vývrtku

Koktejl

Pronajímatel nejprve zavolal přechozím nájemníkům, aby si svého mazlíčka vyzvedli a postarali se o něj, ale ti jeho žádost odmítli. „Odmítl se vrátit a vzít si ho k sobě, tak jsem musel zavolat záchranný tým,“ sdělil agentuře AP Niam Ruampol.

O město opic bojují dva druhy primátů. A lidé prohrávají

Koktejl

Na scénu tak musela nastoupit firma, která se zabývá odchytem zvířat. Po příjezdu muži krokodýlovi nejprve obalili hlavu ručníkem, aby mu zablokovali vidění a tlamu, pak se jim ho podařilo vynést z bytu. Záchranáři odvezli plaza do rehabilitačního centra, aby posléze mohl být vypuštěn do volné přírody.

„Myslím, že je nezodpovědné nechat nebezpečného domácího mazlíčka doma. Vždyť na mě mohl zaútočit,“ vzpamatovával se stále z šoku Niam Rumpol.

Reklama

Výběr článků

Načítám