Hlavní obsah

Němec budoval luxusní vilu deset let. Když ho partnerka podvedla, kladivem vše zdemoloval za osm hodin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doslova v troskách skončila láska 52letého řemeslníka ze sasko-anhaltského Köthenu. Deset let renovoval starý dům svých rodičů a přeměnil jej pro sebe a přítelkyni v luxusní vilu. Když se dověděl o nevěře partnerky, všechno kousek po kousku kladivem zdemoloval. Stačilo mu na to osm hodin.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Pan Heiko, jenž se živí jako obkladač, si podle deníku Bild splnil životní sen. V přestavěném domě měl například mramorovou terasu, odpočinkový salonek a na zahradě jezírko s ozdobnými kapry koi.

„Když jsem se dozvěděl, že přítelkyně Dana má vedlejší vztah, bouchly ve mně saze,“ svěřil se deníku Bild muž, který se s partnerkou mladší o dva roky seznámil před osmi lety. „Byla to moje životní láska. Žena, s níž jsem chtěl strávit zbytek života,“ dodal.

Heikova matka mezitím nechala nemovitost včetně pozemku o rozloze 1800 metrů čtverečních přepsat na synovu partnerku. Heiko byl totiž silně předlužený a obával se, že by si věřitelé mohli dům nárokovat, pokud by záznam v katastru zněl na jeho jméno.

Škoda za 300 tisíc eur

Dana měla tehdy tchyni slíbit, že nezneužije její důvěry a že Heiko dostane dům nazpět, pokud by jejich vztah ztroskotal. Později prý Dana přítele podvedla se dvěma muži.

„Nechtěl jsem, aby můj milovaný dům zůstal v jejích rukách,“ řekl dále Heiko. Vzal proto kladivo a osm hodin pustošil v domě vše, co dříve tak pracně a dlouho budoval.

„Místnost po místnosti. I nádrže na topný olej ve sklepě jsem srovnal se zemí,“ upřesnil s tím, že například koupelnu s velkými obkladačkami a luxusními armaturami rozmlátil během 15 minut. Celková škoda se vyšplhala na 300 tisíc eur (7,5 mil. Kč).

Heikova dnes už bývalá partnerka se ale vystěhovat nehodlá. A co víc, chce v domě, byť zruinovaném, bydlet se svým novým přítelem. Ohání se prý tím, že podle záznamu v katastru jí nemovitost patří.

Heiko se 78letou matkou mezitím podali k soudu žalobu na zrušení darovací smlouvy. Zda se jim to podaří, je - na rozdíl od domu v troskách - ve hvězdách.

Žárlivý Američan ukousl expřítelkyni kus nosu

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám