Hlavní obsah

Nedostali se dva dny do kanceláře. Na vině byl deštník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolik lidí je potřeba k otevření dveří kanceláře? Více, než by se dalo čekat, pokud se jim do cesty postaví nešťastně spadlý deštník, zjistili uživatelé sdíleného kancelářského prostoru WeWork ve Washingtonu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Jak napsal zpravodajský server The Guardian, když zaměstnanci nejmenované firmy přišli do práce, zjistili, že nemohou vejít do kanceláře, protože dveře zablokoval právě deštník. Fotografie, která se jako důkaz objevila na Twitteru, se rychle začala šířit a inspirovala nejrůznější návrhy řešení.

Nejpoužitelnější se zdála rada vyvrtat díru do dveří nebo do zdi, nebo něco prostrčit mezerou ve dveřích a deštník odsunout. Rozbít sklo muži odmítli.

„Myslím, že lidi nemají moc představu, kolik nepořádku rozbití skla udělá. Kdyby tam byl můj pes nebo dítě, rozbil bych ho hned – není to neprostupná bariéra. Jenže to byla místnost s počítači, ne že by tam někdo nechal inzulin nebo něco takového,“ vysvětloval Mike Ponticelli, který si místo v kanceláři pronajímá a kterému patřil i nešťastný deštník.

Obyčejný specialista nepomohl

Proto se raději pracovníci rozhodli vyzkoušet elegantnější řešení. Žádné ale nefungovalo. „V souboji padla moje dvě ramínka na šaty. Opravdu si cením všech nápadů na Twitteru, ale zkoušeli jsme je marně,“ dodal Ponticelli.

On a jeho tři kolegové se pokoušeli dostat dovnitř více než dva dny. Nakonec však museli kapitulovat, správci budovy se podařilo sehnat specialistu na dostávání se do zavřených kanceláří.

Jak podotýká Ponticelli, specialista vyzkoušel všechny triky, kteří zkusili už oni. Teprve po dvou dnech byl k dispozici, jak říká s nadsázkou Ponticelli, superspecialista, který vyvrtal díru ve stropě, pomocí drátu deštník zvedl a cestu uvolnil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám