Hlavní obsah

Nahým ženám a nemravnostem na slavném Times Square má být konec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Newyorský starosta Bill de Blasio vytvořil ve čtvrtek za velkého zájmu médií speciální policejní jednotku, která má na centrálním náměstí Times Square bojovat se stále častějším pózováním obnažených žen. Ženy s rudě, bíle a modře pomalovaným poprsím se za úplatu ukazují turistům a nezřídka se chovají agresivně. De Blasio chce newyorské centrum od nemravností očistit.

BEZ KOMENTÁŘE: Ženy nahoře bez pózují na Times Square s turisty

 
Článek

Když bylo náměstí Times Square v 70. letech minulého století centrem zločinu, drog a prostituce, málokdo si dokázal představit, že o čtvrtstoletí později se stane oblíbeným místem nákupů a setkávání, ale i vyhledávaným divadelním, mediálním a bankovním centrem. Nyní, obává se radnice, by kvůli odhaleným ženám mohlo svou pověst zase ztratit.

Kromě polonahých žen nabízejí na pěší zóně v Times Square zábavu i baviči převlečení do kostýmů filmových postav z hollywoodských trháků nebo z televizních seriálů. Mickey Mouse, Batman či Iron Man často v nevkusném provedení se fotografují s davy návštěvníků města a podle policie si přijdou na nemalé peníze. Bývalý striptér Robert Burck, který se na Times Square už řadu let předvádí ve spodním prádle, s kytarou a v kovbojském klobouku, je prý milionář.

Policejní tým vytvořený starostou, jehož členy jsou i vysocí policejní důstojníci, má první situační zprávu radnici předložit 1. října. Podle médií si ale starosta s problémem poradí jen těžko, protože odhalená ňadra v New Yorku nejsou přestupkem. Objevují se prý návrhy, aby oblíbená pěší zóna na Times Square byla úplně zrušena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám