Hlavní obsah

Nahá Sisa Sklovská stojí na náměstí v Martině

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Populární zpěvačka Sisa Sklovska ještě na střední škole propůjčila své tělo umělci Ladislavu Berákovi, který podle ní vytvořil sochu nahé dívky. Skulptura dlouho zdobila prostranství obchodního domu ve slovenském Martině, před pár lety se však ztratila. Zpěvačku před několika dny překvapila zpráva, že její socha stojí v městském parku.

Foto: Zdroj: AMO

Kulturní dům AKORD Základní kámen ke stavbě byl položen 30. dubna 1956. Z výstavy.

Článek

"Bylo to pro mě velké překvapení a je to příjemné. Ta socha se mi líbila a od té doby jsem stála modelem ještě několikrát. Nahá jsem ale nepózovala nikdy. I tenkrát v ateliéru pana Beráka jsem byla oblečená v cvičebním trikotu," upřesnila Sklovská.  

Nabídku Playboye odmítla

Přestože by se Sisa pózování nebránila ani dnes, zásadně odmítá zájem erotických tiskovin o nafocení aktů a nepřijala ani velmi lukrativní nabídku renomovaného pánského časopisu.

"Několikrát jsem dostala nabídku od Playboye, ale řekla jsem jim, že zatím nemám zájem. Jsou i další nabídky, ale všechny jsem odmítla. Nevím, proč bych se měla někde vystavovat nahá. Navíc si myslím, že žena je nejsvůdnější v hezkém oblečení," míní zpěvačka.

Lásku často nevyznává

Sisa Sklovská je opatrná i při vyznávání lásky. Tvrdí, že je nejhezčí, když na zamilovanost svého partnera moc neupozorňuje.  

"Svému příteli lásku moc slovy nevyznávám. Není to potřeba, protože to na mně pozná i beze slov. Občas mě to ale popadne a najednou prostě musím svému příteli dát strašně moc najevo, že ho miluji, a on je pak z toho úplně vedle," usmála se Sisa.

Reklama

Související témata:

Související články

Kocour Sisy Sklovské děsí turisty

Zpěvačka Sisa Sklovská prý byla v minulém životě kočkou. Miluje je a dokonale si s nimi rozumí. Se svými chlupatými mazlíčky Miňou a Montym cestuje po celém...

Sisa Sklovská se vrhla na skládání

Sisa Sklovská (38) je nejen zpěvačka s vynikajícím hlasem, která zvládá různé hudební žánry, ale vrhla se i na skladatelskou dráhu. Napsala hudbu ke třem...

Výběr článků

Načítám