Hlavní obsah

Nad Beckhamovým manželstvím prý visí hrozba rozchodu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Victoria Beckhamová (29) zřejmě závidí manželovi Davidu Beckhamovi popularitu, které se těší jako nová posila fotbalového týmu Real Madrid. Bývalá Posh Spice prý nedovede strávit fakt, že se Davidova autobiografie stala bestsellerem. "Bouřlivé hádky jsou u nich na denním pořádku," naznačují Davidovi důvěrní přátelé.

Foto: Dana Ehlová

Divadelní ples v Dobrušce to je záruka výborné zábavy, na které se podílejí všichni, kdo přijdou

Článek

Záminkou k vyhrocení vzájemných rozporů se stala otázka, kde bude napříště hvězdný pár bydlet. Zatímco David Beckham prosazuje, aby se rodina na nějakou dobu přestěhovala do Španělska, Victoria chce bezpodmínečně zůstat ve Velké Británii a nutí manžela, aby napříště pendloval mezi Madridem a Londýnem.

Brooklyn půjde do školy

Victoria to odůvodňuje to tím, že jejich čtyřletý synek Brooklyn půjde zanedlouho do první třídy a měl by tedy přípravný ročník v mateřské škole absolvovat podle anglických osnov. "Ve Španělsku bychom mu to mohli jen těžko zajistit," svěřila se zpěvačka listu Sunday Mirror. Ten však současně spekuluje, že zřejmě jde jen o záminku.

Ve skutečnosti se prý Victoria nechce stěhovat na kontinent, protože by tam byla považována pouze za manželku slavného fotbalisty, zatímco na britských ostrovech zůstává nejslavnější členkou bývalé dívčí hudební skupiny Spice Girls. V Londýně má navíc také lepší možnosti k budování sólové pěvecké kariéry. "Svým nově koupeným soukromým tryskáčem se David dostane z Madridu do Británie rychleji, než mu dříve trvala cesta z Londýna do Manchesteru," říká zpěvačka.

Jak to dopadne?

Fotbalista naopak argumentuje tím, že hodlá bydlet ve Španělsku, naučit se jazyk a přejmout středomořský styl života. Především prý proto, že zatím se žádnému z "dojíždějících" hráčů Realu nepodařilo dokonale se sžít s týmem, a to se negativně odrazilo na jejich výkonech. Ovšem Victoria tyto důvody nehodlá brát na vědomí. Než se stěhovat, oželí prý raději Davidovu fotbalovou kariéru.

"Oba jsou stejně tvrdohlaví, a tak nelze předpovědět, jak vzájemný spor skončí," píše Sunday Mirror. Mnohé však podle listu naznačuje skutečnost, že luxusní madridskou vilu La Murta v hodnotě 3,5 milionu euro (více než 100 milionů Kč), která hraničí se soukromým sídlem španělského krále Juana Carlose, si manželé Beckhamovi zatím nekoupili, ale pouze pronajali.

Reklama

Výběr článků

Načítám