Hlavní obsah

Nabourala s milencem v autě, na pomoc přispěchal nicnetušící manžel

Ať už chceme, nebo ne, nevěra se ve vztazích občas objeví. Jistý Mexičan se však o záletnictví své ženy dozvěděl hodně netradičním způsobem. Jeho žena totiž cestovala v autě s milencem, když došlo k dopravní nehodě. Při vyšetřování incidentu se nevěra záhy provalila.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Mexičanka Edna chtěla po nedělní dopravní nehodě, při které skončilo v mexickém státě Coahuila auto na střeše, namluvit policistům, že ve voze cestovala pouze ona. Chtěla tak krýt svého milence Ráula, jehož auto nemělo v době nehody poznávací značku a pro provoz tak bylo nezpůsobilé, uvedl tamní server RCG.

Policisté však podezřelou situaci začali vyšetřovat a velmi rychle zjistili, že auto řídil právě dotyčný muž, který byl na místě zadržen. Policie rovněž získala kontaktní informace na manžela Edny, který na nic nečekal a na místo nehody se vydal, aby zkontroloval zdravotní stav své ženy a případně ji odvezl domů.

Není nevěra jako nevěra. Existuje pět typů podvádění

Vztahy a sex

U havarovaného auta se však potkal s Ráulem a odhalil, že dvojice měla poměr. To si chtěl s milencem své manželky okamžitě vyřídit v pěstním souboji, policie však oba muže včas rozdělila.

Zatímco Ráula si kvůli dopravnímu přestupku odvezla policie, Edna odjela se svým manželem. Ačkoliv nedošlo podle všeho k žádným závažnějším zraněním, není docela jisté, zda přežije jedno mexické manželství.

Anketa

Setkali jste se ve vztahu s nevěrou?
Ano
78,2 %
Ne
21,8 %
Celkem hlasovalo 14195 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám