Hlavní obsah

Na zahradě se objevili překvapiví návštěvníci

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nečekanou návštěvu měla na své zahradě v kalifornské Monrovii Američanka Kate Clarková. Dočasný domov si z ní totiž udělala medvědice, která si tam přišla odpočinout se dvěma mláďaty, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Medvědí rodinka na zahraděVideo: Reuters

 
Článek

„Máma zavolala na svoje mláďata a ta za ní vylezla nahoru na strom, kde si všichni asi na dvě a půl hodiny zdřímli,“ popisovala Clarková, jak se šelmy usídlily na jejím pozemku.

Mláďata si poté na zahradě hrála a pořádně ji prozkoumala. Medvědi poté odešli. Clarková je po celou dobu sledovala a natáčela na video. Zavolat policii nepovažovala za nutné.

„Pokud by byli agresivní nebo by některému z nich něco bylo, tak bych to udělala. Ale tady v okolí není žádný provoz, který by je ohrožoval,“ vysvětlila Američanka.

BEZ KOMENTÁŘE: Medvěd se přišel vykoupat do dětského bazénku na zahradě

Podobnou příhodu zažila v srpnu rodina Miyamotových, která žije na okraji Los Angeles. V jejich malém bazénku na zahradě se totiž v horkém dni medvěd ochladil. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Balík nedoručen, medvěd u dveří

Čekali jste kolikrát na balíček a poštovní doručovatel si trochu ulehčil práci, nepokusil se vaši zásilku doručit a jen vám napsal informaci, že se balíček...

Výběr článků

Načítám