Hlavní obsah

Na tržnici v anglickém Telfordu řádil duch

Novinky, vps
Telford

Prodejci z tržnice v anglickém městě Telford řeší záhadu. Na začátku května přišli ráno do práce a našli na zemi poházené krabice. Po zkontrolování bezpečnostního záznamu došli k tomu, že je shodila sotva postřehnutelná postava ducha, která prošla po schodech. O případu informoval britský deník Daily Mirror.

BEZ KOMENTÁŘE: Podle zaměstnanců se v tržnici objevil duch

 
Článek

Tržnice Wellington Indoor Market v Telfordu se nachází ve viktoriánské budově z roku 1244 a podle místních obyvatel se v ní podivné věci dějí poměrně často. Nejčastěji se jedná o zjevení podivných stínů nebo duchů a výjimkou nejsou ani tajemné hlasy a zvuky, které se uvnitř ozývají. Zachytit něco podobného na video se ale povedlo poprvé.

„Když jsme ráno přišli, na podlaze a na schodech byly rozházené krabice. Mysleli jsme si, že se sem někdo vloupal, takže jsme šli ihned zkontrolovat záběry bezpečnostní kamery. Tomu, co jsme viděli, jsme nemohli uvěřit. Zježily se mi vlasy na krku,“ okomentoval událost manažer tržnice Kay Boakye.

„Krabice spadly a nikdo tam nebyl. Dívali jsme se na to dokolečka a všimli jsme si stínu, který šel nahoru po schodech,“ řekl Boakye o sotva zřetelné postavě údajného ducha.

Video následně prověřila nadšenecká skupina vyšetřovatelů paranormálních jevů Mercia Paranormal. „Jsou to velmi zajímavé záběry, takové často nevidíme. Moje počáteční reakce byla, že se to dá nejspíše nějak logicky vysvětlit, ale nemůžu na 100 procent říct, že se nejedná o nadpřirozený jev,“ řekl vyšetřovatel P. J. Godsell.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám