Hlavní obsah

Na olympiádu mají přitáhnout diváky i celebrity

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ATHÉNY

Nejen sportovní výkony špičkových soutěžících, ale také přední hollywoodské celebrity lákají diváky na olympijské klání, které se právě koná v řeckých Aténách.

Foto: Vratislav Konečný

Nebílovy, zámek, který byl na odstřel, zadní trakt potřebuje na obnovu desítky milionů

Článek

Jejich účast je jedním ze způsobů, jak přitáhnout diváky nejen na sportoviště, ale také k televizním obrazovkám. V přenosových televizních právech totiž plavou miliardy dolarů, a tak musí být podívaná co nejexkluzivnější.

Mnoho velkých hvězd se blýsklo již na zahajovacím ceremoniálu, který prostřednictvím televize sledovaly na čtyři miliardy diváků. "Na takové obří události nemohly samozřejmě chybět ´áčkové´ celebrity. Byla to jedinečná příležitost, jak se ukázat co nejvíce očím na světě," uvedl komentátor nejmenované britské televizní stanice.

Lákavé šance zviditelnit se hned zkraje her využili například Julia Robertsová, Jack Nicholson, Britney Spearsová nebo slavný britský pár David a Victoria Beckhamovi. Nechyběla modelka Naomi Campbellová, která jako jedna z posledních nesla olympijskou pochodeň, při zahájení her zpívala islandská zpěvačka Björk.

Dá se ovšem očekávat, že při pozorném sledování sportovních televizních přenosů bude k vidění mnoho celebrit i v průběhu olympijských her. "Olympiádu teprve čeká příval hollywoodských star a také světoznámých zpěváků. Nejenže budou podporovat sportovce z jednotlivých národních týmů, ale objeví se také na různých doprovodných akcích, koncertech a večírcích," nechal se slyšet člen pořadatelského aténského týmu. 

Zároveň nevyloučil, že by do Řecka mohli během následujících dvou týdnů dorazit například Madonna, Christina Aguilera nebo Hugh Grant.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám