Hlavní obsah

Na hosty v čínské restauraci spadly ze stropu dvě živé krysy. Incident zachytila kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I-wu

Na posezení v restauraci nákupního centra ve východočínském městě I-wu zřejmě nikdy nezapomenou dva mladí hosté, kteří si do podniku zašli na oběd. Když už si jídlo vychutnávali, spadly na ně ze stropu dvě živé krysy.

Na zákazníky v restauraci v Číně spadly ze stropu živé krysyVideo: AP

 
Článek

Šokovaní strávníci okamžitě odskočili a zírali nahoru, jestli jim na stole nepřistanou další hlodavci. Incidentu, který zachytila bezpečnostní kamera, přihlíželi i obsluhující číšníci, ti ovšem na rozdíl od obou hostů nepůsobili příliš překvapeně.

Posttraumatický stres

První krysa dopadla na stůl vedle talířů s jídlem, zatímco druhá přímo na hlavu jednoho z vyděšených hostů, kterému dokonce způsobila mezi vlasy tržnou ránu.

Zraněný muž požádal pracovníky restaurace a poté i nákupního střediska o lékařskou pomoc, ale neuspěl.

„Kámo, krysy jsou všude.“ Australský Queensland zaplavily tisíce mrtvých i živých hlodavců

Svět

Zaměstnanci odpovědnost za událost odmítli a řekli hostu, že si musí vyhledat lékaře sám. „Při pomyšlení na jídlo mne jímá posttraumatický stres,“ postěžoval si později zraněný.

Mluvčí obchodního centra mezitím informoval, že restaurace je s oběma návštěvníky v kontaktu, aby se s nimi dohodla na nějaké kompenzaci. Nechutný příběh neušel ani místním úřadům, které do restaurace vyslaly kontrolu s tím, že budou o jejím výsledku veřejnost informovat.

Aktivista vypustil do britského McDonaldu krysy v barvách palestinské vlajky

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám