Hlavní obsah

Aktivista vypustil do britského McDonaldu krysy v barvách palestinské vlajky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Protiizraelský aktivista vypustil do prodejny McDonald’s ve středoanglickém Birminghamu desítky živých krys a myší posprejovaných barvami palestinské vlajky, aby se pomstil za to, že zmíněný řetězec rychlého občerstvení poskytuje vojákům židovského státu pokrmy zdarma.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Mezi návštěvníky plně obsazené prodejny propuklo zděšení a mnozí se s křikem dali na úprk. Pachatel, který měl podle listu Daily Mail kolem hlavy omotanou palestinskou vlajku, přivezl hlodavce autem v papírové krabici.

Když s ní přišel do prodejny, vysypal její obsah na zem a vykřikoval hesla jako „Za svobodnou Palestinu!“ a „Zas..aný Izrael!“. Na sociálních sítích se pak objevilo video s nápisem „Užijte si své krysí hamburgery!“.

Mluvčí řetězce incident potvrdil a ujistil, že povolaní deratizátoři prodejnu během dočasného uzavření zcela zbavili hlodavců a důkladně ji dezinfikovali. Incident vyšetřuje policie jako trestný čin narušování veřejného pořádku.

Podobný incident se mezitím odehrál i v další birminghamské prodejně McDonald’s.

Indickým policistům zmizelo 200 kilo marihuany. Sežraly ji prý krysy

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám