Hlavní obsah

Na bankovkách pro řemeslníka si pochutnal pes. Majitelé pak skládali hodně drahé puzzle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladí manželé z Pensylvánie měli doma nemalé množství peněz v hotovosti, protože jimi potřebovali zaplatit řemeslníkovi. Jenže jejich pes měl s bankovkami jiný záměr a při první příležitosti je sežral.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Clayton a Carrie Lawovi si objednali instalaci plotu a pro řemeslníka měli připravené čtyři tisíce dolarů v hotovosti (přes 90 tisíc korun). Obálka s penězi ležela na kuchyňské lince, ale netrvalo dlouho a všiml si jí také jejich mlsný pes Cecil.

„Najednou Clayton zakřičel, že Cecil žere čtyři tisíce dolarů. Nevěřila jsem svým uším a málem jsem dostala infarkt,“ citoval Carrie web BBC s odvoláním na lokální list Pittsburgh City Paper.

Neuvěřitelné to pro oba bylo zejména proto, že Cecil je podle manželů sice „potrhlý týpek“, ale v jídle je dost vybíravý. „Můžete nechat na stole steak a ani si ho nevšimne,“ popsala Carrie Lawová a dodala, že peníze Cecila zjevně zajímají více než jídlo.

Když se poté Cecil uvelebil na gauči, aby si po dobré svačině zdříml, manželé volali veterináře. Ten jim poradil, aby psa nejprve pozorovali a přijeli s ním až v případě vážnějších problémů.

Ty naštěstí nenastaly, ale protože bankovky přece jen nejsou typická psí strava, vycházely nějakou dobu z Cecilova těla oběma konci trávicího traktu. Clayton a Carrie tak zažili další „horor“, když museli bankovky sbírat a čistit od toho, co z Cecila vyšlo s nimi.

V další fázi pak bylo nutné všechny rozžvýkané a roztrhané peníze slepit dohromady, aby je bylo možné v bance vyměnit. Bylo potřeba zdlouhavě hledat správná čísla na obou stranách bankovek, aby se k sobě přiřadily správné útržky. Ale nakonec bylo úsilí Lawových vcelku úspěšné, protože ze čtyř tisíc se jim podařilo dát dohromady celých 3550 dolarů (přes 80 tisíc korun).

Žádná mafie, pneumatiky v italské vesničce ničil pes se zánětem dásní

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám