Hlavní obsah

Myslel to dobře, ale snažil se marně. Mladý Thajec zadržoval rozjeté auto bez řidiče

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komická příhoda se odehrála koncem prosince v Bangkoku, když se jeden mladý muž snažil zastavit auto, které se na ulici zničehonic rozjelo, ale za volantem nikdo neseděl.

Muž se snaží zastavit auto, které zezadu tlačí jiná osoba.Video: AP

 
Článek

Mladík přiskočil k vozidlu a rukama jej zadržoval. To se mu chvílemi i dařilo, ale jakmile sundal ruce z kapoty, auto se znovu pomalu sunulo proti němu.

Ve snaze definitivně zajistit vozidlo proti dalšímu pohybu použil jako klín svou botu, kterou položil před pravé přední kolo. Ani to ale nepomohlo.

Scénku zachytila průmyslová kamera, jejíž záběry po chvíli odhalily pravou příčinu záhadného chování vozu. Zezadu ho totiž současně tlačil jiný mladík, zřejmě s cílem poposunout vůz o pár metrů bez nastartování motoru.

Pohledy se míjely

Oba aktéři o sobě zjevně nevěděli, a tak se chvíli „přetlačovali“. Když jeden pokukoval, co na odvrácené straně brání autu v pohybu kýženým směrem, druhý byl schovaný za karoserií mohutného SUV a tlačil do protisměru.

Až když se jejich pohledy přestaly míjet, pochopili, že vozidlo neřídí žádná neviditelná ruka, a se smíchem se sesunuli na přilehlý chodník.

Zcela opilá řidička v Rakousku usnula na chodníku za volantem

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám