Hlavní obsah

Muž si vyjel do ulic na koni, zatkli ho za řízení pod vlivem alkoholu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kalifornští dopravní policisté minulý víkend zasahovali v případě opilého „řidiče“, jenž si večer do ulic města Merced vyjel na koni. Pozornost na sebe upoutal zejména tím, že při jízdě popíjel.

Foto: Facebook: CHP - Merced

Policisté v Kalifornii zatkli muže, který pod vlivem alkoholu jel na koni

Článek

Policisté z kalifornského města Merced narazili o víkendu na muže, jenž se městem projížděl na koni. To jim možná nepřišlo ani tak zvláštní, jako spíš skutečnost, že jezdec měl u sebe otevřenou nádobu s alkoholem.

Podle vyjádření policie existovalo podezření, že je muž pod vlivem alkoholu. Podstoupil tedy test na přítomnost alkoholu v těle s pozitivním výsledkem, a tak byl na místě zadržen.

„Policista Brackett projevil skutečné slitování a zajistil, aby se kůň dostal zpět domů,“ dodala policie z Mercedu v příspěvku na sociální síti. A zdůraznila, že jezdec pod vlivem alkoholu představuje nebezpečí jak pro sebe samého a koně, tak pro ostatní účastníky silničního provozu.

Podle serveru Fox News policie také připomněla, že v Kalifornii platí pravidla silničního provozu i pro ty, kdo jezdí na zvířatech.

Opilý řidič se při policejní kontrole snažil vyměnit si místo se psem

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám