Hlavní obsah

Opilý řidič se při policejní kontrole snažil vyměnit si místo se psem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řidič z Colorada značně překročil rychlost, a když jej zastavili policisté, snažil se nejprve vyměnit si místo se svým psem a poté se dal na útěk. Celou dobu se snažil tvrdit, že auto neřídil.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policisté z vesnice Springfield v Coloradu si před pár dny všimli rychle jedoucího řidiče, který v zóně s omezením na 30 mil za hodinu (lehce přes 48 km/h) projížděl rychlostí 52 mil za hodinu téměř 83 km/h).

Následná kontrola přinesla nejen zjištění, že muž řídil pod vlivem alkoholu, ale také značně bizarní scénku.

Než totiž policisté došli k zastavenému vozu, mohli pobaveně sledovat, jak se řidič snaží vyměnit si místo se svým psem a poté strážníkům tvrdil, že vozidlo neřídil. A když jej policisté vyzvali k testu na alkohol, dal se na útěk.

Daleko se však nedostal, protože byl dopaden po necelých dvaceti metrech. Po pozitivním výsledku testu putoval do vazby a podle serveru BBC byl obviněn z řízení pod vlivem alkoholu, překročení povolené rychlosti a kladení odporu při zatýkání.

Řidičův známý si později přijel vyzvednout psa, vůči kterému nebyly učiněny žádné další kroky. „Pes nečelí žádnému obvinění a byl propuštěn pouze s napomenutím,“ zažertovali springfieldští policisté na sociálních sítích.

Ztracený pes ujel na cestě domů 160 kilometrů v taxíku, než se vrátil k majitelce

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám