Hlavní obsah

Muž s pistolí v Malaze držel instalatéra jako rukojmího. Oprava se mu zdála moc drahá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malaga

Policisté v Malaze na začátku měsíce zatkli muže, jenž s pistolí v ruce držel ve svém bytě instalatéra. Dopálilo jej, že odhad ceny za opravu byl příliš vysoký, a hrozil, že celý dům vyhodí do povětří.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Zákazník, jehož jméno španělská média neuvedla, si do bytu zavolal instalatéra, protože potřeboval spravit prasklé potrubí. Ale když řemeslník dorazil, obhlédl situaci a stanovil přibližnou cenu, zákazníka to značně rozzuřilo.

Na instalatéra dokonce vyběhl s pistolí a požadoval po něm, aby za tyto peníze vykonal více práce. Dokonce padly i dva výstřely. Těch si ovšem podle listu Sur všimli sousedé a přivolali policisty.

Byl mezi nimi i policejní vyjednavač, jemuž rozčílený muž tvrdil, že je připraven odpálit plynovou lahev. Policisté proto evakuovali okolí a snažili se dostat k muži, ale ten je odmítal pustit dovnitř a tvrdil, že s ním nikdo není. Instalatér se ovšem odvážil ozvat, aby o něm police věděla.

Instalatér objevil ve zdech kostela zazděné peníze a šeky. Dostane vysokou odměnu

Koktejl

Následovalo další dlouhé vyjednávání, díky kterému se muž nechal přesvědčit k pootevření dveří, aby se policisté ujistili, že je rukojmí v pořádku. V tu chvíli však dovnitř vpadla zásahová jednotka.

Muž se ozbrojeným policistům ještě snažil klást odpor a házel po nich všemožné kusy nábytku, ale zakrátko skončil v poutech. Instalatér vyšel z incidentu pravděpodobně poněkud otřesen, ale v prvé řadě zcela nezraněn.

Vlak v USA měl 20 hodin zpoždění. Cestující si mysleli, že je unesli

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám