Hlavní obsah

Muž požádal svou přítelkyni o ruku v kostýmu obří mrkve

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čching-tao

Zamilovaný Číňan požádal svou přítelkyni o ruku poměrně komplikovaným způsobem. Spolu s 48 kamarády se v čínský den zamilovaných převlékl do kostýmu obří mrkve, jen aby jeho přítelkyně řekla „ano“.

Článek

Kchun Pchang v sobotu 6. srpna, tedy na tradiční čínský den zamilovaných, před zraky překvapených nakupujících ve městě Čching-tao požádal svou přítelkyni o ruku. Na scéně se přitom objevil houf tancujících mrkví, v jejichž popředí stál Pchang, rovněž v kostýmu a s mikrofonem v ruce.

Vyvolal před publikum svou milou Lu Čao, čímž ji uvedl do rozpaků. Pak začal vzpomínat na první setkání.

„Stále si pamatuji, jak jsme se před šesti měsíci poprvé setkali. Nemohu zapomenout ani na první společnou večeři, kdy jsi byla tak stydlivá,“ řekl do mikrofonu.

Přihlížející začali vykřikovat, ať se Čao za Pchanga provdá. Nejen na jejich popud nabídku přijala a svého snoubence objala a políbila, uvedl deník The Telegraph.

Podle čínských médií trvalo Pchangovi zinscenování mrkvové žádosti celé žádosti tři týdny a přišlo ho na 100 000 jüanů (270 000 korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám