Hlavní obsah

Muž osahával reportérku v živém vysílání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Španělská reportérka Isa Baladová zrovna v živém vysílání podávala informace o incidentu v jednom madridském obchodu, když k ní přistoupil kolemjdoucí muž a dotkl se jejího pozadí a později i vlasů. Mladík záhy skončil v rukou policie.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Isa Baladová v živém vysílání stanice En Boca De Todos reportovala o události, která se stala v obchodě v centru Madridu, a o muži v bílých kraťasech a modré bundě, jenž přicházel za ní, neměla nejmenší tušení. Dokud se tedy nedotkl jejího pozadí.

Baladová v první chvíli dokázala zachovat klid a muže požádala, aby ji nechal dělat její práci. Mladík však zůstal stát kousek vedle reportérky a chvíli na ni zíral a po chvíli se s ní dal do řeči. Chtěl například vědět, která televizní stanice tam natáčí.

Do věci se vložil i moderátor v televizním studiu Nacho Abad: „Iso, promiňte, že vás přerušuji. Zvuk je opravdu špatný. Dotkl se právě vašeho zadku?“ Následovala krátká diskuse mezi Isou a neznámým mužem na téma, zda se opravdu dotkl, nebo nedotkl, načež muž ještě sáhl reportérce na vlasy a odešel.

Na scéně se objevila také žena, která televiznímu štábu řekla, že takovéto chování je v této části Madridu dost běžné, informoval server Daily Mail. Lidé z televize však mezitím zavolali policii a ta mladíka bez dobrých mravů zanedlouho zatkla. U krátkého videa ze zadržení policisté uvedli, že jej zatkli za „sexuální napadení reportérky při živém televizním vysílání“.

Reportér v přímém přenosu pomáhal zachraňovat tonoucího chlapce

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám