Hlavní obsah

Muž na radu duchů hledal poklad, uvízl však ve vlastní jámě

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Elkhart

Zatímco někteří lidé nad otázkou, zda existují nadpřirozené bytosti, polemizují, pětadvacetiletý Američan z Elkhartu v Indianě má jasno. S duchy prý dokonce navázal kontakt. Ve chvíli, kdy podle jejich instrukcí hloubil jámu, aby našel zlatý poklad, uvízl po kolena v bahně a byl odkázán pouze na pomoc smrtelníků.

Muž na radu duchů hledal na zahradě poklad, místo toho zapadl do bahnaVideo: www.wsbt.com

 
Článek

Regionální záchranný tým musel v pátek vyrazit na pomoc 25letému muži, který se po třech dnech hledání pokladu na zahradě svého domu chytil do vlastnoručně vykopané pasti. V asi 2,5 metru hluboké díře, na jejímž dně se mělo ukrývat zlato, se totiž objevila pouze voda, která z hlíny vytvořila nepoddajné bahno.

Hasiči na místo dorazili kolem půl sedmé večer. Po prohlídce terénu nakonec museli využít vakuovou cisternu, s jejíž pomocí odsáli ze dna díry vodu. Poté překližkovými deskami vyztužili stěny a teprve kolem půl deváté večer muže na žebříku vytáhli.

Věří na duchy, jinak je v pořádku

Lovec pokladů v připravené sanitce okamžitě dostal nitrožilně tekutiny a byl převezen na pozorování do nedaleké nemocnice. Podle otce, který pro televizi WSBT přiznal, že je oba k hledání zlata vybídly nadpřirozené síly, je ale v pořádku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám