Hlavní obsah

Můj pes umí hrát basketbal lépe než vy, tvrdí jeho majitelka

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Del Mar

Je obecně známo, že jsou border kolie velmi učenlivé. Jejich schopnosti se hojně využívají při nahánění ovcí, tito psi však dokážou i zcela jiné kousky. Pes Petey ze Spojených států je například zkušený sportovec. Nejenže umí hrát volejbal, ale kdekoho by trumfnul i v basketbalu.

Článek

Border kolie Petey pochází z Del Mar v Kalifornii a již v minulém roce se proslavil svou schopností hrát volejbal. Čumákem obratně odrážel nahrávky. Spolu s majitelkou si tak dokázali vyměnit míč hned 32krát, jak je vidět na následujícím videu.

Ukázalo se však, že tento dospělý pes schovává v záloze ještě další trumfy. Na internetu se totiž koncem letošního září objevilo video, na kterém v dresu a speciálních botách neomylně trefuje míč přímo do basketbalového koše.

Petey přilákal svými sportovními výkony dokonce i pozornost médií, objevil se například na televizi ABC. Majitelka je proto na Peteyho náležitě pyšná. Svému čtyřnohému miláčkovi dokonce pořídila profil na Facebooku a hrdě tvrdí: „Můj pes umí hrát volejbal nebo basketbal lépe než vy.“

Reklama

Výběr článků

Načítám