Hlavní obsah

Mohutná vlna strhla muže a svezla ho na schodech

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Austrálie

Nový Jižní Wales v Austrálii už několik dní bičuje nejhorší větrná bouře za posledních více než deset let. Ačkoli příslušné úřady vydaly výstrahu, aby se lidé vyhýbali nebezpečným oblastem, zejména v okolí rozbouřeného moře, ne všichni uposlechli. A někteří na to pak doplatili, informoval server australské televize Nine News.

BEZ KOMENTÁŘE: Mohutná vlna svezla zvědavce po schodech

 
Článek

Mohutné vlny vylákaly zvědavce na pláž Dee Why severně od Sydney. Jeden z nich však rozbouřenému moři nestihl včas utéct. Vlna ho srazila na schody, na kterých stál, a svezla ho po celé jejich délce. Naštěstí se mladíkovi nic nestalo a po několikametrové jízdě normálně, leč zcela mokrý vstal.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rozbouřené moře v Sydney přilákalo surfaře Video: Reuters

Kvůli větrné bouři u východního pobřeží byl už vyhlášen stav přírodní katastrofy, přesto si surfaři v největším australském městě nenechali ujít příležitost a vrhli se do mohutných vln. „Podmínky na plážích v těchto oblastech mohou být nebezpečné a lidé by se měli vyhýbat surfování v zasažených oblastech,“ varuje meteorologický úřad.

Dopravní podnik pro Nový Jižní Wales zase zveřejnil záběry ze železniční stanice Bardwell Park, kterou během 45 minut zavalila voda. Kolejiště se tam rázem proměnilo v řeku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kolejiště v Sydney se během chvilky proměnilo v řekuVideo: Reuters

Reklama

Výběr článků

Načítám