Hlavní obsah

Moderátor počasí ječel kvůli pavoukovi

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako malá holka vyjekl během vysílání americký moderátor počasí kvůli pavoukovi, který se objevil na obrazovce. Zvětšený členovec ho vystrašil, přitom ale byl jen na čočce dopravní kamery.

Moderátor počasí Bryan Hughes pištěl jako pominutýVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

Bryan Hughes ze Západní Virginie minulý čtvrtek ve vysílání stanice WOWK 13 mluvil o texaské univerzitě, když vtom režie přepnula na dopravní kameru. Na její čočce zrovna odpočíval pavouk a jeho zvětšený obraz moderátora opravdu překvapil.

Hughes vyjekl a po chvíli s úsměvem na rtech odešel mimo záběr. Když se vzpamatoval, v nadsázce navrhl, že by to chtělo pavouky vyhubit.

„Nemohl jsem si pomoct. Opravdu! Křičel jsem jako malá holka. Tak, kde jsou sirky a benzín?“ napsal později na svůj účet na Twitteru.

Americký moderátor není zdaleka první rosničkou, kterou vystrašil během vysílání pavouk. Například jeho kanadské kolegyni Kristi Gordonové dal pavouk na obrazovce opravdu hodně zabrat. [celá zpráva]

Rosničku vylekal obří pavouk, i když vůbec nebyl ve studiu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám