Hlavní obsah

Mluvčí Spearsové popřela, že Britney čeká holčičku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Tisková mluvčí Britney Spearsové Leslie Sloanová popřela, že by na dotaz novinářů, jestli je Spearsová v pořádku, prohlásila, že "matce i dceři se daří dobře". Toto uvedl list The New York Daily News. Americká zpěvačka měla být údajně o víkendu v nemocnici.

Článek

Třiadvacetiletá Spearsová a sedmadvacetiletý Federline oznámili očekávaný přírůstek do rodiny v úterý na zpěvaččině webové stránce. Pohlaví dítěte však neprozradili.

Když ale novináři zatelefonovali tiskové mluvčí, aby zjistili, zda je popová hvězda v pořádku, Leslie Sloanová bezděčně prozradila, že vytoužený potomek je holčička.

"Je v pořádku. Matce i dceři se daří dobře," sdělila žurnalistům.

"Ten výrok si vymysleli, nikdy jsem nic takového neřekla," sdělila mluvčí konkurenčnímu plátku New York Post. "Neznám pohlaví Britneyina děcka. Jsem šokovaná tím, že tak bezostyšně otiskli lež a vložili mi ji do úst."

Podle New York Postu je zpěvaččin právník s New York Daily News v kontaktu a v jeho čtvrtečním vydání prý bude otištěna oprava.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám