Hlavní obsah

Mladistvý obžalovaný se vymočil před zraky soudce do koše

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tyler

Těžko narazíte na jasnější případ pohrdání soudem, než je ten, který se odehrál za začátku září v americkém Tyleru ve státě Texas. Teprve sedmnáctiletý obžalovaný Corey Webb se tam vymočil soudci do koše na papír krátce poté, co porota opustila místnost.

Foto: Profimedia.cz

Soudce se nestačil divit drzosti obžalovaného mladíka. Ilustrační foto

Článek

Sedmnáctiletý obžalovaný si rozepnul pásek, přišel ke koši a následně se do něj vymočil před zraky šokovaného soudce a bezpečnostního pracovníka.

"Nevím, jak jste byl vychován, ale močení do koše na odpadky v soudní místnosti je nepatřičné chování," řekl soudce mladíkovi.

Soudce napomínal Webba již o několik desítek minut předtím, když neustále skákal do řeči svému obhájci a ptal se soudce, zda jej může vyhodit. Když mu soudce odpověděl, že má možnost se svého obhájce zbavit a obhajovat se sám, možnosti nevyužil.

Webb je u soudu za vážný trestný čin. Pří útěku z nápravného zařízení pro mladistvé postřelil policistu, který se ho snažil zastavit. Hrozí mu trest mezi pěti lety odnětí svobody a doživotím.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám