Hlavní obsah

Mladík se vloupal do restaurace, připravil si menu, a pak se sám udal

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cedar Falls

Zloději při vloupáních většinou kradou peníze a cennosti. Vysokoškolský student Whitley Allen Teslow se však v minulém týdnu vloupal do fast foodu, aby si tam připravil jídlo. Když se pak objevil záznam z bezpečnostní kamery restaurace v médiích, mladík se sám přihlásil na policejní stanici.

Článek

V neděli 20. listopadu se do restaurace obchodního řetězce McDonald's v Cedar Falls v Iowě vloupal mladý muž. Natočila ho přitom bezpečnostní kamera. Nejprve zvenčí zaklepal na výdejní okénko, a když nikdo nereagoval, rozbil sklo a vlezl dovnitř.

V kuchyni se pohyboval jako ve velmi dobře známém prostředí. V rychlosti si tedy připravil hranolky, hamburgery a pití, nezapomněl ani na omáčky a jiná dochucovadla. Poté v klidu zmizel stejnou cestou, jakou se dostal dovnitř.

Sám si uvařil, sám se udal

O dva dny později video s jeho počínáním zveřejnila policie v regionálních médiích, aby našla viníka. To se jim skutečně podařilo, 21letý Whitley Allen Teslow, který studuje na místní vysoké škole s humanitním zaměřením, se přihlásil sám. Policie ho okamžitě obvinila z vloupání, krádeže a ze způsobení škody.

Oplétačkám s policií přitom mohl Teslow podle regionálního zpravodajského serveru WCF Courier hravě předejít. Stačilo, aby navštívil necelé tři kilometry vzdálenou pobočku stejného řetězce, která má otevřeno nonstop.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám