Hlavní obsah

Mladík se vloupal do cukrárny pro dortíky. Než odešel, uklidil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na sociálních sítích se objevily záběry z bezpečnostní kamery, na nichž se mladý muž vloupal do malé pekárny ve Vancouveru. Pozoruhodná je však skutečnost, že zloděj neměl ani náznakem naspěch, a než odešel, ještě podnik uklidil.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Emma Irvineová provozuje ve Vancouveru malou pekárnu, či spíše cukrárnu, která prakticky ničím nevybočuje z řady podobných podniků. Nedávno však jednoho mladého muže zaujala natolik, že se chtěl dovnitř dostat i uprostřed noci, kdy bylo pochopitelně zavřeno.

Vykopl proto skleněnou výplň dveří a prolezl dovnitř. Nějakou dobu seděl u pultíku, a když zjistil, že obsluha asi jen tak nepřijde, začal podnik prozkoumávat.

Těžko říci, zda si všiml, že je uvnitř bezpečnostní kamera, ale na jeho chování by to pravděpodobně stejně nic nezměnilo. Sám se totiž párkrát vyfotil na firemním telefonu a rozhodně nikam nespěchal. V podniku se zdržel zhruba hodinu.

@itsemmaokayy

Man breaks into bakery to steal 6 cupcakes and tries to clean up after himself #vancouver #bakery #breakandenter #crime #vpd #fyp #fypシ #criminaloffensivesideeye

♬ original sound - Emma

Když Emma Irvineová druhý den ráno vstřebala prvotní zděšení, šla si prohlédnout záběry z kamery a zažila další šok. Mimo jiné na nich totiž bylo vidět, jak zloděj vzal kbelík a mop a začal stírat podlahu.

Třetí podivností pak je skutečnost, že si zloděj z provozovny nevzal nic drahého, v krabici si odnesl jen šest malých dortíků, takzvaných cupcaků. Sama Emma Irvineová tak přiznává, že zatímco na začátku měla ty nejhorší obavy, nakonec se po zhlédnutí záběrů nasmála jako už dlouho ne.

Senior zabránil bankovní loupeži. Lupiče objal

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám