Hlavní obsah

Místo dítěte vezla matka v bezpečnostní sedačce kanystr s palivem

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aurora

Coloradská policie minulý týden vyfotografovala tříletého chlapce uvnitř vozu, jak sedí nepřipoutaný na zadním sedadle, zatímco v jeho dětské sedačce je připevněn kanystr. Matka dítěte Sandra Ramirezová však tvrdí, že šlo o nedorozumění, uvedl server 9news.com.

Matka měla místo dítěte v autosedačce kanystr Video: 9news.com

 
Článek

Policisté, kteří minulé úterý zastavili řidičku kvůli špatnému odbočení, se nestačili divit. V dětské autosedačce byl totiž místo dítěte kanystr. "Je to velké nedorozumění, moc se omlouvám, jestli jsem někoho urazila, ale já nejsem špatná máma," brání se Ramirezová.

Podle ní v době, kdy se bavila s policistou, její syn vylezl ze sedačky a sedl si na zadní sedadlo za spolujezdce. "On se pořád odepíná a zapíná sám," uvedla řidička. V tu chvíli tam prý čtrnáctiletý rodinný přítel, který seděl vpředu, umístil kanystr. Vzhledem k tomu, že pásy na sedačce zůstaly zapnuté, vypadalo to, jako by v ní byl umístěn kanystr.

Žena už nechce řídit

Podle coloradských zákonů musí sedět při jízdě v motorových vozidlech děti do osmi let v autosedačce. Ramirezová, která nebyla se spolujezdcem připoutaná, dostala pokutu za špatné odbočení, dvojnásobné porušení předpisů o bezpečnostních pásech a nedodržení předpisů týkajících se použití autosedačky.

Kontroverzní fotografie ji prý natolik rozčílila, že chce auto prodat a už nikdy nechce řídit.

Reklama

Výběr článků

Načítám