Hlavní obsah

Missky si zařádily na bobech, nové finalistky už myslí na Vegas

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŠPINDLERŮV MLÝN

V pondělí 28.ledna 2008 vyrazilo dvanáct půvabných finalistek na dvoudenní soustředění do Špindlerova Mlýna. Cílem bylo především upevnit kolektiv před Školou miss v Las Vegas, kam dívky odlétají již 16.února 2008. Celý program byl nabitý sportovními a společenskými aktivitami.

Článek

Akce byla oficiálně zahájena v pražské Gott Gallery Restaurantu. Dívky v čele s loňskou Miss ČR Kateřinou Sokolovou dorazily do horského střediska dlouhým černým hummerem, ubytovaly se v příjemném prostředí luxusního hotelu Westend a ihned po obědě vyrazily na bobovou dráhu, kterou sjížděly na čas.

Mezi nejrychlejší závodnice patřila Zuzana Jandová, Leona Krkošková a nejlepším časem se mohla pochlubit zkušená úřadující Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová.

Po večerní relaxaci v hotelové sauně a whirlpoolu se konala společná slavnostní večeře. Večírek, na němž se mimo jiné vyhlašovali vítězové a předávaly se ceny, skončil pro finalistky hodinu před půlnocí. Během druhého dne si letošní finalistky užily sáňkařskou trasu dlouhou téměř čtyři kilometry.

Reklama

Související články

Missky si s předstihem oslavily Vánoce

Dvanáctka nových Zapletalových finalistek si v pátek s předstihem oslavila Štědrý den. V luxusním pražském hotelu Merriot si vyjma nich daly dostaveníčko...

Výběr článků

Načítám