Hlavní obsah

Divišová odlétla na Miss Evropy s nadváhou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Devatery večerní šaty, šestery boty, čtyři plyšáci pro štěstí a spousty jiných věcí nezbytně nutných pro účast na soutěži o Miss Evropy se pronesou, a tak není nijak překvapivé, že mělo zavazadlo Markéty Divišové při vážení na letišti 6 kilo nad povolený limit. Druhá česká vicemiss ve středu odletěla na finále soutěže o nejkrásnější Evropanku, která bude v Paříži vyhlášena 12. září.

Foto: Ergoduka
Článek

"Na holky se těším, ale jsem trochu nervózní z toho, co mě tam čeká," svěřila Novinkám dvacetiletá Markéta.

Markéta Divišová FOTO: Novinky

Českou republiku už reprezentovala v červnu na předkole Miss Evropy na karibském ostrově Guadeloupe, kde se nejvíce skamarádila s kolegyní ze Slovenska. "Byly jsme spolu v kontaktu a teď letíme do Paříže společně," informovala Divišová.

Markéta s kolegyní a vizážistkou na Guadeloupe FOTO: archív Markéty Divišové

Módní návrhářka Beata Rajská navrhla české reprezentantce na soutěž devatery šaty. Večerní róbu pro finálový večer udělala na Markétino přání v černé barvě. "Je nádherná. Má korzet a splývavou sukni," popsala nadšeně nejdůležitější součást svého soutěžního šatníku Markéta Divišová.

Beata Rajská Markétě na soutěž navrhla devět různých rób. FOTO: Novinky

Na otázku, jak vidí své šance, letošní druhá vicemiss odpověděla: "Nechci to zakřiknout, tak radši nebudu nic říkat. Pět holek mi připadá opravdu krásných, ostatní jsou takové normální."

Anketa

Jak vidíte šance Markéty Divišové na Miss Evropy?
vyhraje
14,8 %
bude mezi prvními třemi
13 %
dostane se do první desítky
34,3 %
neuspěje
37,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 169 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Divišovou na Miss Evropy obléká Rajská

Letošní druhá vicemiss Markéta Divišová pojede Českou republiku na Miss Evropy reprezentovat v šatech od Beáty Rajské. Na zářijové finále soutěže si do Paříže...

Výběr článků

Načítám