Hlavní obsah

Miss Smejkalová dostává od mužů pozvání na rande

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

První Česká Miss Kateřina Smejkalová se od svého vítězství ještě nesetkala s negativními reakcemi ze strany veřejnosti. Naopak zaznamenala pár lichotivých reakcí, a to především od mužů.

Foto: Lenka Plačková
Článek

"Až mě to překvapuje, ale ještě jsem se nesetkala s nepříznivou reakcí nebo dokonce se závistí," potvrdila Smejkalová. "Možná, že je to tím, že poprvé nám dávali svůj hlas televizní diváci prostřednictvím esemesek. Asi mají dobrý pocit, že si sami mohli vybrat, že jim missky nějaká odborná porota nevnutila," vysvětlila Česká Miss.

Kateřina přiznala, že se od vítězství její život již změnil. "Lidé mě poznávají na ulici, občas se za mnou otáčejí nebo mě i oslovují," popsala Smejkalová, která již pocítila i zvýšený zájem ze strany mladých, ale i starších mužů.

Nejasný osud studia

"Dostávám spoustu dopisů a také při nejrůznějších setkáních nabídky na nějaké to randíčko. Ale že by mě někdo nabídnul přímo sňatek, tak to tedy zatím ne. Nabídku k sňatku jsem opravdu neobdržela. A i kdyby, život mám teprve před sebou, budu cestovat, tak bych se teď ani vdávat nechtěla," uvedla dvaadvacetiletá studentka, která se ještě nerozhodla, zda školu dočasně přeruší.

"Protože mám velmi málo času a musím se zúčastňovat různých společenských akcí, fotografuji, budu cestovat, nevím ještě, jestli studia přeruším nebo budu pokračovat s individuálním plánem," uzavřela Smejkalová.

Související témata:

Související články

První Českou Miss je Kateřina Smejkalová

První Českou Miss, kterou si zvolili sami diváci, se v sobotu večer stala Kateřina Smejkalová ze Šternberku. První vicemiss je Zuzana Štěpanovská a druhá...

Českou Miss volilo čtvrt miliónu diváků

Pro první Českou Miss, kterou se v sobotu stala Kateřina Smejkalová, přišlo třicet procent hlasů. První vicemiss Zuzana Štěpanovská obdržela jednadvacet...

Výběr článků

Načítám