Hlavní obsah

Miss Lucie Králová chce založit taneční školu

PRAHA

Miss ČR 2005 Lucii Králové již skončila dovolená a opět se chystá do práce. Působí jako asistentka v pražské advokátní kanceláři. Zároveň ale sní o založení vlastní taneční školy.

Článek

Lucie Králová se před pár dny vrátila z dovolené v Tunisku, kam zavítala s finalistkami soutěže Miss České republiky. Tam dívky budily velký rozruch.

"Nabídky k sňatku se jen hrnuly, chtěli nás vyměnit za velbloudy, ale to už je v těchto zemích takový folklór," svěřila se Lucie, která si jako suvenýr přivezla dvanáct šátků a stříbrný náramek.

Dokonale si prý odpočinula a nyní ji opět čeká práce, kam se už těší. V kanceláři se rovnou vrhne do spisů a dokumentů. Jednou by ráda měla vlastní taneční školku, tanec patří mezi její největší záliby. Sama jednu kreaci předvedla na finále Miss ČR a jednoznačně jí kladně zapůsobila. Založení je však podle ní ještě hudba budoucnosti.

Čeká ji souboj krásek z celého světa 

Na Královou také čekají i jiné pracovní povinnosti. V listopadu vyrazí do Číny na Miss World. O svých vyhlídkách na umístění ale nehodlá hovořit.

"Já to nechci vůbec hodnotit, ani bych si netroufla. Beru to spíš tak, že to bude vynikající příležitost poznat něco nového. Samozřejmě je to o štěstí, já se ale těším na zkušenost, kterou získám. Rozhodně to bude něco velmi zajímavého," řekla.

Štěstí pokouší Lucie Králová moc ráda, ale pověrčivá není. Nikdy si žádné talismany nebere a nepoveze si je ani na klání královen krásy. Chce přesvědčit o svých kvalitách bez trémy a s přirozeností.

Půvabnou Lucii sice trochu láká modeling, ale na dráhu profesionální modelky se vydat nehodlá. "Chci splnit všechny povinnosti, které mám jako Miss, ale rozhodně to nechci přehánět," prohlásila dívka z Teplic.

Vítězství v soutěži Miss ČR je pro ni jen zpříjemněním života. "Nechci jednou v životě vykládat, že jsem byla Miss, vést tyhle řeči a jinak nic. Doufám, že dokážu víc," dodala.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss ČR Lucie Králová chce zůstat asistentkou

Vítězka letošního ročníku soutěže Miss ČR Lucie Králová by ráda skloubila modeling se svou kariérou asistentky v advokátní kanceláři. Úkol je to sice náročný,...

Výběr článků

Načítám