Hlavní obsah

Miss ČR Lucie Králová chce zůstat asistentkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Vítězka letošního ročníku soutěže Miss ČR Lucie Králová by ráda skloubila modeling se svou kariérou asistentky v advokátní kanceláři. Úkol je to sice náročný, vítězka však doufá, že s pomocí vstřícného zaměstnavatele vše zvládne. V plánu má navíc i letní dovolenou s přáteli a také účast na svatbě svého příbuzného.

Článek

"Pracuji jako asistentka v jedné pražské advokátní kanceláři. Mám naštěstí výborného šéfa, se kterým jsme se dohodli na mém individuálním plánu, nyní tak mám tři měsíce jakési volno," líčila Králová.

"Poté se pokusím skloubit zaměstnání s kralováním. V zaměstnání o mé účasti v soutěži od začátku věděli a moc mě podporovali," pochválila si Lucie. "Už jsem se tam samozřejmě párkrát setkala s lichotkami ze strany klientů. Vzhledem k tomu, že naše kancelář je na vysoké profesionální úrovni, nešlo nikdy o nic nepříjemného," upřesnila.

Stihne možná Djerbu i Máchovo jezero

Díky vstřícnosti nadřízeného Králové snad v létě zbude čas nejen na modeling a na aktivity v rámci soutěže Miss ČR, ale i na rodinu a zábavu. "V červenci odlétáme se všemi finalistkami na desetidenní zájezd na ostrov Djerba."

"Pak se žení jeden z mých bratranců v jižních Čechách a já bych tam ráda pobyla třeba i trochu déle a vyrazila někam na kolo. A s přáteli jsme plánovali tradiční Máchovo jezero. Byla bych ráda, kdyby mi to všechno vyšlo," uvedla Králová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám