Hlavní obsah

Vítězky Miss ČR si dopřály masáž i vířivku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Tři nejúspěšnější dívky letošního ročníku Miss České republiky Lucie Králová, Petra Macháčková a Agáta Hanychová ve čtvrtek navštívily závod Mattoni v Kyselce. Přestože hlavní část návštěvy na Karlovarsku strávily v továrně, nakonec litovaly, že si nevzaly plavky. Na závěr výletu totiž zavítaly do Aquila wellnes klubu na karlovarském golfu.

Článek

"Myslely jsme, že jdeme jenom do továrny, tak jsme se na to oblékly," řekla Petra Macháčková, když ve wellness klubu viděla velkou perličkovou lázeň. Nakonec ale problém s chybějícími plavkami obešly dívky tak, že si půjčily koupací pláště.

Zatímco Agáta Hanychová využila nabídky masáže, nastydlá Petra Macháčková a Lucie Králová se předváděly a cákaly na sebe u vířivky. Petra se v plášti do vířivky i ponořila.

Hlavním cílem jejich dnešní návštěvy Karlovarska ale byla prohlídka závodu Mattoni Karlovarských minerálních vod, kde se vyrábí i minerálka.

Pozdvižení vyvolaly dívky v expedici, kde si půjčily vysokozdvižné vozíky a pod dozorem řidičů se s nimi zprvu nešikovně, ale nakonec s jistotou, projížděly. Možnost vyfotit si missky využili i někteří zaměstnanci, kteří se vmísili mezi fotografy s mobilními telefony s fotoaparáty. Agáta pak roztočila vozík s naloženým fotografem dokola, až prosil o milost.

"Takovou továrnu hned tak neuvidíte. Bylo to opravdu zajímavé," řekla po prohlídce výrobny minerálek Miss ČR Lucie Králová.

Reklama

Související články

Finalistky Miss ČR mají v Egyptě plno práce

Dvanáct finalistek soutěže Miss ČR 2005, kterou pořádá Miloslav Zapletal, se v těchto dnech připravuje na slavnostní večer v Egyptě na soustředění Škola Miss....

Finalistky Miss ČR přivítaly jaro summitem

Dvanáct finalistek soutěže Miss ČR, kterou pořádá Miloslav Zapletal, se v pondělí odpoledne sešlo v Botanické zahradě Přírodovědecké fakulty UK, kde se konal...

Výběr článků

Načítám