Hlavní obsah

Nová Miss ČR Lucie Králová si převzala automobil, motocykl i byt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Novopečená Miss ČR 2005 Lucie Králová, kterou v sobotu zvolili diváci sedmnáctou královnou krásy, měla dnes plné ruce práce. Nejdřív si v poledne převzala osobní automobil v hodnotě 300 000 korun, odpoledne pak dostala klíčky od motocyklu a bytu, který dostala k ročnímu užívání. Vzhledem k tomu, že Králová se stala i Miss Sympatie, vyhrála automobily dva. Druhý ale prodá a peníze věnuje na charitativní účely.

Článek

"Kdyby bylo úplně po mém, tak bych asi potřebovala kombíka, protože mám pejska a vždycky ho musím někam složit. A na sedačce hrozně pelichá, všude jsou chlupy a víří se to po autě. Ale jinak jsem spokojená, hodně spokojená," svěřila se třiadvacetiletá rodačka z Teplic.

Její první jízda vedla z autocentra na pražské sídliště Barrandov, kde bude nyní její dočasné bydliště. Miss i obě vicemiss vyhrály jako jednu z cen byty 1+kk s balkonem o velikosti 43 metrů čtverečních. Bydlet v nich mohou jeden rok, než budou zvoleny nové královny krásy. "Tady v tom bytě Lucie Králové předtím bydlela Jana Doleželová, předtím Lucka Váchová, měla ho Diana Kobzanová nebo Kateřina Průšová. To nám pak sousedi říkali, co se tady odehrává po nocích," poznamenal majitel bytů.

Všechny dívky zvažují, že se do svých nových bytů co nejdříve nastěhují. Nechtějí je využívat jen k občasnému přespávání. "Byt je fakt krásný. Původně jsem přemýšlela, že tady budu jen tak přespávat kvůli škole nebo práci, ale teď, když to vidím, tak zvažuji, že zpracuji přítele a že budeme bydlet tady," uvedla první vicemiss, dvacetiletá studentka z Hudlic Petra Macháčková.

I druhá vicemiss Agáta Hanychová, která je z Prahy, chce byt plně využívat. "Já mám hrozně oblečení, takže asi nějaké skříně ještě přikoupím. Budu tady bydlet sama. Se psem," sdělila dcera herečky Veroniky Žilkové. Na dnešní večer už plánuje v bytě uspořádat kolaudaci. Na barrandovském sídlišti se tak začínají koncentrovat české krasavice. O pár bloků dál totiž bydlí i vítězky letošního prvního ročníku konkurenční soutěže krásy Česká Miss.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám