Hlavní obsah

Miss ČR Kateřina Sokolová se skutálela z kopce

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Vítězka tradiční soutěže krásy Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová se ve Špindlerově Mlýně spolu se svými dvorními dámami, Veronikou Pompeovou a Veronikou Chmelířovou, skutálela z kopce při adrenalinové aktivitě zvané zorbing. Trojice dívek měla ze zorbingu velký strach, všechny to ale nakonec přežily bez újmy na zdraví.

Článek

Trojici úspěšných finalistek čekaly v krkonošském Svatém Petru hned dva zážitky, zorbing a zlověstně znějící aktivita létající Max. Zorbing jde ve zkratce popsat jako puštění velké nafukovací koule ze svahu dolů, přičemž je člověk připoután uvnitř. Létající Max je název pro asi 120 metrů dlouhou jízdu na laně, ke kterému je člověk připoutaný. Na jízdě je nejtěžší vkročit při odražení se do prázdna.

"Dívkám jsme ve spolupráci s pořadateli Miss ČR vybrali dvě adrenalinové aktivity, které by třem úspěšným finalistkám trochu okořenily jejich roční kralování," řekla s úsměvem Nataša Dekanová ze zážitkové agentury DejToNej.cz, která akci pro trojici pohledných dívek pořádala. A že výběr nebyl zcela milostivý, dokazovaly pobledle bílé obličeje dívek ve chvíli, kdy měly vstoupit do zorbu.

První jízdu ve velké gumové kouli podnikly Kateřina Sokolová s Veronikou Chmelířovou. Obrovský křik linoucí se z koule si můžete poslechnout na přiloženém videu. "Upřímně se mi udělalo několik minut po té jízdě trochu nevolno, ale ustála jsem to," řekla Novinkám II. vicemiss Veronika Chmelířová a Miss sympatie Veronika Pompeová přitakávala, že na tom byla podobně. To Miss ČR Kateřině Sokolové se udělalo trochu špatně již během jízdy, naštěstí ale vzpouzející se žaludek ovládla.

Kateřina Sokolová (vlevo) a Veronika Chmelířová při zorbingu. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

Po dvou jízdách v zorbu se dívky odvážně naobědvaly a vydaly se směrem k létajícímu Maxovi. Jak se všechny shodly, tak zorbing jim rozhodil žaludky přece jen více. "To šlápnutí do prázdna, když se odrážíte, to je docela nepříjemné, pak už ale pohoda," řekla pro Novinky Kateřina Sokolová. Nataša Dekanová z DejToNej.cz uvedla, že mají v plánu poskytovat zážitky nejúspěšnějším aktérům všemožných odvětví a v soutěžích krásy to jsou pro ni jednoznačně vítězky Miss ČR. Jestli jí ale trojice dívek dar během točení se v gumové kouli skrytě nezazlívala, to zůstane zřejmě navždy otázkou.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám