Hlavní obsah

Mimozemšťan v sibiřském sněhu byl podvrh. Vytvořili ho z kuřecí kůže

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toto vyústění očekával asi každý už od úterka, kdy přišla z Ruska zpráva, že v sibiřském sněhu objevili mrtvého mimozemšťana. Nyní web 7d.org.ua informoval o tom, že nalezené tělo nebylo autentické. Hubený mrtvý "mimozemšťan" byl ve skutečnosti prý vytvořený z kuřecí kůže a naplněný byl kusy chleba.

Článek

Ruská policie vyzpovídala v uplynulých dnech dva muže, kteří tvrdili, že našli podivné tělo. Ti se prý velmi rychle přiznali, že ho vytvořili sami a umístili ho do sněhu nedaleko jezera Bajkal.

Hlavní editor místních novin Kabansk-Info se nejdříve domníval, že by mohlo být na záběrech tělo malého dítěte, a tak uvědomil policii. Muži zákona neprodleně začali vyšetřovat a bleskurychle identifikovali autora vtípku.

Muž ani chvíli neváhal a policistům ukázal falešné tělo mimozemšťana. To bylo prý i nabarvené tak, aby vypadalo "mimozemsky". Slovní varování bylo jedinou možnou cestou, kterou bylo možné výtečníka pokárat, protože nešlo o trestný čin.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám