Hlavní obsah

Milenec princezny Diany málem přišel o penis

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MADRID

James Hewitt, milenec princezny Diany, málem přišel o penis při ošklivé nehodě. Osmačtyřicetiletý Brit ve svém letním španělském sídle propadl oknem a rozřízl si stehno od kolene až k penisu. Chyběly milimetry a trn v oku britské královské rodiny mohl přijít o svůj nástroj mužnosti.

Článek

"Zaškobrtl se a proletěl oknem na podlahu balkonu. Bylo okouzlující, jak se svalil a proletěl oknem. Musel do něj vletět s obrovskou silou a měl obrovské štěstí, že nepřišel o penis. Ta rána je tak hluboká, že byla vidět celá jeho čéška," svěřil Hewittův přítel britskému listu Daily Star.

James byl milencem princezny Diany v dobách, kdy s manželem princem Charlesem prožívala nejhorší chvíle svého života. Bývalý jezdecký důstojník a komorník okouzloval Dianu po celých pět let. Jeho současná opatrovnice, která mu zranění ošetřuje, prý až neskutečně připomíná zesnulou princeznu.

Reklama

Související témata:

Související články

Svědek tvrdí: Dianu zabilo oslnění laserem

Havárii, při níž v srpnu 1997 zahynula v Paříži britská princezna Diana, způsobilo oslnění speciálním laserovým dělem. Napsal to britský bulvární deník Daily...

Princezna Diana zřejmě zemřela opilá

Ačkoli 31. srpna uplynulo od tragické smrti princezny Diany už devět let, objevují se stále nové spekulace o možných příčinách, jak a proč zemřela. Veřejnost...

Výběr článků

Načítám