Hlavní obsah

Michal David se chystá na Maledivy

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Michal David, autor hudby k muzikálu Tři mušketýři, v těchto dnech balí kufry a chystá se na Maledivy, kde s celou rodinou stráví svou dovolenou. Kromě odpočinku tam ale také hodlá promyslet svůj nový hudební projekt. Podrobnosti o něm prý zveřejní až začátkem příštího roku.

Foto: archiv AGEL

Lékárna nabízí služby poradenského centra pro odvykání kouření a umožňuje zájemcům získávat příspěvky na odvykání kouření od zdravotních pojišťoven.

Článek

Přestože původně myslel, že na dovolené bude jen odpočívat, nakonec podlehl nabídce, aby se na Maledivách projevil i jako zpěvák.

"Budu zpívat na večírcích společně s Bárou Basikovou a dalšími umělci. Je to pojaté jako top klase, tak si beru několikero elegantní oblečení. Na večeře budeme muset chodit ve smokingu a s motýlkem. Bude to luxusnější, něž jsme zvyklí," usmál se zpěvák.

I tak mu ale zbude volný čas. S rodinou si hodlá užít moře a příležitostně také sportovat. Výlety David žádné neplánuje, nenechá si ale rozhodně ujít rybolov.

Víra v osud

"Už jsem to zažil, je to nádherné. O půlnoci se jede s rybáři na moře." I když je tento nevšední zážitek spojen s určitým rizikem, Michal David tvrdí, že se nebojí ani jízdy v autě, ani létání letadlem, ani na lodi v rozbouřených vlnách.

"Myslím si, že osud každého je předurčený, že je stanoveno, kdy máte odejít," zamyslel se zpěvák.

Reklama

Související články

Michal David si chce pořídit další dítě

Zpěvák a skladatel Michal David se svou manželkou Marcelou uvažuje, že si pořídí dalšího potomka. Pokud by se jim to podařilo, byli by rádi. Před časem...

Michal David věří astrologii

Datum premiéry muzikálu Tři mušketýři na 19. listopad určil autor hudby Michal David po poradě s astrologem. Tvůrci akční love story přivítali, že je to pátek,...

Výběr článků

Načítám