Hlavní obsah

Michal David si chce pořídit další dítě

Novinky, Korzo
PRAHA

Zpěvák a skladatel Michal David se svou manželkou Marcelou uvažuje, že si pořídí dalšího potomka. Pokud by se jim to podařilo, byli by rádi. Před časem jim zemřela dcerka Michaela na leukémii.

Foto: Magistrát města Plzně

Rekonstrukce a modernizace úpravny vody na Homolce za 1,09 miliardy korun včetně DPH zajistí občanům vysoce kvalitní pitnou vodu.

Článek

Po otřesné události se Michal David upnul k práci, což mu vyneslo úspěch, co se týče prodejnosti desek. Přestože by si zasloužil odpočinek, na letní dovolenou se nechystá.

"Naše rodina si už zvykla trávit dovolenou v zimě. A protože nelyžujeme, tak jezdíme za teplem. Třeba na Maledivy, tam se nám moc líbilo a do sytosti jsme si užili slunce i moře," svěřil se David. Ani u moře však nezahálel a skládal.  

Pracovní léto

I nyní pracuje ve den v noci. Do konce měsíce musí dokončit hudbu pro druhé dějství muzikálu Tři mušketýři. "Léto strávím v Praze a budu pořád něco dělat," potvrdil.

V době volna se snaží David sportovat. Věnuje se hlavně tenisu a plavání, jinak rád čte a občas se podívá i na dobrý film. Knížky si pečlivě vybírá, zajímají ho díla spíše filosofická a literatura faktu. V posledních měsících mu tchýně sehnala veškerou literaturu vztahující se k mušketýrům. Protože ho zaujala, na jinou četbu mu už nezbyl čas.

Reklama

Související články

Michal David po italsku

S trochu opožděným křestem svého alba Nové italské hity přišel ve čtvrtek 9. září zpěvák Michal David. Akce se konala v pražské pizzerii Colosseum. Desky,...

Výběr článků

Načítám