Hlavní obsah

Michal David věří astrologii

– PRAHA
Novinky, Korzo

Datum premiéry muzikálu Tři mušketýři na 19. listopad určil autor hudby Michal David po poradě s astrologem. Tvůrci akční love story přivítali, že je to pátek, takže se může večírek po premiéře protáhnout až do rána.

Foto: Archiv SŠPU

Igor Ignačák, student grafického designu průmyslovky Hodonín, vystavuje v GVU Hodonín. Výstava má název TOY a potrvá do 26.3.2017

Článek

"Nechali jsme si vypracovat jednak horoskop, jednak jsme se radili s astrologem, kdy je v listopadu optimální seskupení hvězd. Bylo nám řečeno, že nejlepší den je 19. listopadu, tak jsme toho využili," sdělil Michal David a přiznal, že se rozhodl nic neponechat náhodě a nechal si toto datum ještě posvětit od své tety, známé kartářky Dagmar Kludské.

"Vyšlo to výborně, dokonce tam byla dvě esa. Jedno červené a druhé kule, to jsou velice silné karty, takže věřím tomu, že Tři mušketýři se budou líbit."

Dovolená s rodinou

V současné době je inscenace prakticky hotová, dolaďují se už jen technické detaily.

"Trému nemám, ale nic nechceme ponechat náhodě, bylo by nepříjemné, kdyby se nám něco zaseklo nebo vznikla nějaká kolize. Musíme si věřit," prohlásil David.

Představení je technicky velmi náročné. Využívá všech prvků moderního divadla. Mobilní scéna je plná překvapení, kombinuje černé divadlo a multimediální představení.

Po premiéře si Michal David chce konečně odpočinout. Už 21. listopadu odlétá s celou rodinou na Maledivy.

"Žádnou práci si tentokrát s sebou neberu. Chci se plně věnovat rodině, užívat si sluníčka a moře. Letos jsem žádnou dovolenou neměl, tak už se moc těším."

Reklama

Související články

Michal David si chce pořídit další dítě

Zpěvák a skladatel Michal David se svou manželkou Marcelou uvažuje, že si pořídí dalšího potomka. Pokud by se jim to podařilo, byli by rádi. Před časem...

Výběr článků

Načítám