Hlavní obsah

Michal David má náhradu za Absolonovou: Vyměnil ji za sexy Slovenku

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvák Michal David už má náhradu za Moniku Absolonovou, kterou vyhodil kvůli hádkám z muzikálu Kat Mydlář. Zpěvačku nahradí kráska ze Slovenka, brunetka Alžběta Bartošová.

Článek

Alžběta Bartošová o konfliktu Michala Davida s Monikou Absolonovou prý vůbec nevěděla. Dozvěděla se o něm ve středu. "Myslela jsem, že se s ní budu alternovat. Vůbec jsem neměla tušení, že ji nahrazuji," řekla Novinkám Bartošová, která již místo Absolonové nazpívala úvodní píseň muzikálu.

"Je nejen krásná, ale také skvěle zpívá. Je to velký talent. Vystoupí místo Moniky také na mém vánočním koncertě v Lucerně," řekl Novinkám Michal David, která Absolonovou kvůli neshodám z Kata Mydláře vyhodil.

Nelíbily se mu aranže jeho muzikálových melodií, které Monika zařadila na svoji desku. Vadilo mu, že se s ním prý vůbec neporadila, a jeho tvorbu tak poškodila.

"Moniku samozřejmě znám jako zpěvačku, je výborná, ale osobně jsme se nikdy nesetkaly. Jsem v Praze podruhé v životě, ani česká média jsem nesledovala," říká Bartošová, která se představí v Čechách v prvním muzikálu.

Na Slovensku je již vyhledávanou muzikálovou zpěvačkou. V Bratislavě studuje herectví a účinkuje v řadě představení nejen na Nové scéně. Začátkem příštího roku jí na Slovensku vyjde sólová deska. "Bude to náročné. V Praze si hledám podnájem a budu pendlovat mezi Čechami a Slovenskem," dodala Bartošová.

V Katu Mydlářovi se vedle Bartošové objeví Pepa Vojtek, Dan Hůlka, Ilona Csáková, Martin Pošta, Bohuš Matuš, Kateřina Brožová nebo Marta Jandová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám