Hlavní obsah

Michal David chce Absolonovou vyhodit ze všech svých muzikálů

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Válka mezi Monikou Absolonovou a Michaelem Davidem pokračuje. Michal David vyhodil svoji letitou kamarádku z muzikálu Kat Mydlář a nyní hodlá zajít ještě dál. Chce ji nechat vyškrtnout ze všech muzikálů v divadlech Broadway a Hybernia.

Článek

Michal David se prý naštval na Absolonovou kvůli jejímu muzikálovému cédéčku. Znechutily ho aranže jeho písní. "Chtěl jsem jí to cédéčko udělat já, ale ona bez mého svolení udělala desku s Jirkou Škorpíkem, který moje písně totálně zmrvil. Mám Moniku rád, budu ji mít vždycky rád a budu jí vždy přát to nejlepší. Ale v Katu Mydlářovi nebude," řekl Novinkám na pondělním křtu svého CD a DVD Michal David.

"Nechápu to, o písničkách věděl, říkala jsem mu to a ještě jsme řešili, zda nedat i píseň z Kata Mydláře. Vůbec tomu, jak se Michal teď chová, nerozumím," řekla Novinkám Absolonová.

"Nevím, kdy mi to říkala, kde mi to říkala. Je to nesmysl. O cédéčku jsem se dozvěděl pár dnů před křtem. Jde mi o ten výsledek především, se kterým já spokojený nejsem," říká rázně David.

S Monikou měli domluvenou na úterý schůzku. Vypadalo to, že se vše vyřeší a přátelství, které trvá už patnáct let, bude pokračovat. Absolonovou muzikant obsadil do všech svých muzikálů - Kleopatra, Angelika, Tři mušketýři... Všude hrála hlavní role. Nyní ji ale čeká vyhazov.

Michala Davida prohlášení zpěvačky, kde tvrdí, že s ním CD konzultovala, rozzuřilo natolik, že zrušil domluvenou schůzku. Monice to napsal v sms a poté jí ani nezvedal telefony.  A přichází s další ránou. Nejenže Monice vzal roli v Katu Mydlářovi, ale chce ji připravit i o všechny ostatní muzikály, ve kterých Monika hraje. Moniku už nechce v Kleopatře, Třech mušketýrech,  Angelice ani v Draculovi.

"Nechávám Monice volné ruce, dáváme si uměleckou pauzu," říká David. "Já bych to tak drsně jako Michal neřešil, ale najít si náhradu za Moniku třeba v Kleopatře nebude problém," dodal producent muzikálů v divadlech Broadway a Hybernia Oldřich Lichtenberg.

Poslední spoluprací Davida a Absolonové tak zůstává focení kalendáře k příležitosti Davidových padesátin. Monice patří měsíc únor. "Vyškrtávat stránku nebudu, ale končíme," dodal David.

Pro Moniku Absolonovou to je velká rána. Živí maminku i bratra. V zákulisí se mluví o tom, že její muzikálové cédéčko je jen zástěrka jiného problému. Absolonová několik let válčí se svým otcem, který jí údajně slíbil, že ji zničí. S Michalem Davidem je otec letitý kamarád. Spíše to tedy vypadá, že otec Čeněk Absolon plní svůj slib.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám