Hlavní obsah

Michaela Jílková má střízlivý šatník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Moderátorka Michaela Jílková se na televizních obrazovkách pravidelně objevuje v nápadných robách podle poslední módy. V soukromí však dává přednost jednoduššímu oblečení. Nejraději má prý obyčejné džíny a tričko.

Článek

"Nějaké značkové oblečení mě vůbec nevzrušuje. A rozhodně si nelámu hlavu s tím, aby mi jeden kousek dokonale ladil s druhým," přiblížila Jílková.

"Na světě jsou užitečnější věci. Navíc mě nakupování oblečení zoufale nebaví a domnívám se, že utrácení za oblečení nemá smysl. Například večerní šaty mám ve skutečnosti pouze jedny a mým nejoblíbenějším oblečením je pořád svetr, triko a džíny. Do práce si ovšem beru svoji takzvanou uniformu, sako a kalhoty," prozradila moderátorka, která prý už dlouho nenavštívila obchod s oblečením.

Praktický batoh

"Už přes rok jsem si na sebe nekoupila nic nového. Samozřejmě pokud nepočítám mateřské šaty. Nemám na to čas, ani myšlenky. Nejvíc mě teď zajímá moje práce a děti. Pokud se ale odhodlám a vyrazím si něco koupit, chodím zásadně sama a v obchodě mám ráda klid," sdělila Jílková.

Obecně si ale potrpí na veselé barvy a nejraději má červenou. Praktická je Jílková i ve výběru doplňků. "Nosím nejčastěji batůžek, který se mi skvěle osvědčil. Je úžasný v tom, že když jdu někam s dětmi, mám pořád volné ruce," pochválila si.

Inspirace pro divačky

V pořadu Kotel se však situace obrací. Michaela se většinou ukazuje v luxusní róbě podle poslední módy. "To jsou moje služební šaty, což znamená, že jsou majetkem televize. Nemusím se o nic starat, všechno zajišťuje a vybírá módní návrhářka," řekla.

"Kotel hodně sledují ženy, a tak se mohou podle šatů, které mám na sobě, inspirovat, protože vždy vycházejí z nejnovějších trendů. Je podmínkou, že se stejný model nikdy nesmí v Kotli objevit dvakrát. Pokaždé musí být nový," uzavřela Jílková.

Reklama

Související témata:

Související články

Michaela Jílková má dceru Marušku

Michaela Jílková, moderátorka pořadu TV Nova Kotel Michaela Jílková (36) se o víkendu stala šťastnou maminkou dcery Marušky. Dítě po porodu vážilo 3,44...

Michaela Jílková: dcerka je trochu dračice

Moderátorka Michaela Jílková prožívá se svými dětmi, synem Kubou a v prosinci narozenou dcerkou Maruškou, krásné okamžiky. Televizní kotelnice je sice často...

Výběr článků

Načítám